Steun de Nederlandse dierentuinen met art!

Helaas hebben veel mensen en bedrijven het nu erg lastig door de pandemie en de lockdown. Zo ook de dierentuinen in Nederland. Ze hebben het afgelopen jaar meerdere keren de deuren moeten sluiten en konden veel minder bezoekers verwelkomen. Ook al is de dierentuin dicht, alle dieren moeten verzorgd blijven worden en te eten krijgen. Dit kost ongelooflijk veel geld en zonder inkomen raakt de spaarpot snel leeg.

Daarom wil ik graag met jullie geld inzamelen om de dieren deze pandemie door te helpen. Zolang de pandemie duurt zal ik de winst van mijn dieren prints en stickers verdelen onder de dierentuinen. Dit zal ongeveer 50 tot 60% zijn per verkochte print en/of sticker(vel). De rest van het geld gebruik ik om de fees van Etsy te betalen, de printkosten en de voorraad aan te vullen. Mocht je graag prints of stickers willen zien van een dier dat ik al heb getekend (zie mijn Instagram), laat het me dan weten! Ik kijk graag wat ik voor je kan doen. Shop nu een mooie art print en steun tegelijkertijd de dieren!

Helaas kan ik niet alle dierentuinen helpen, daarom heb ik een aantal grote en bekende dierentuinen uitgekozen die het moeilijk hebben en aangesloten zitten bij de Nederlandse vereniging van Dierentuinen. Dat zijn de volgende dierentuinen:

Artis
Beekse Bergen
Diergaarde Blijdorp
Dierenpark Amersfoort
Ouwehands Dierenpark
Wildlands

Natuurlijk kun je ook direct aan de dierentuinen doneren zonder prints of stickers te kopen. Ga naar de website van je favoriete dierentuin en doneer! Alle kleine beetjes helpen.

Zolang de pandemie gaande is, zal ik de winst van elk verkochte animal art print en sticker(vellen) verdelen over bovenstaande zes dierentuinen. Elke donatie zal ik delen op mijn Instagram en Twitter.

Bedankt voor jullie steun!


Chantal

Art of Xodosch